Бургазлийка стана жертва на непровокирана агресия от шефка на плажна

...
Бургазлийка стана жертва на непровокирана агресия от шефка на плажна
Коментари Харесай

Грозни сцени в плажна кръчма в Бургас, невинна клиентка го отнесе заради...

Бургазлийка стана жертва на непровокирана експанзия от шефка на плажна механа в Бургас. Петя Николова влезнала в заведението, с цел да си поръча фрапе, само че била грозно прогонена от заведението, написа "Флагман ".

„ Сигнализирам ви за преживелица от която съм потресена. Не подозирах, че мога да стана цел на сходна експанзия, която с нищо не бях провокирала. Днес, към 15 часа, влязох в плажния ресторант на Северния плаж в Бургас „ Самба “, който това лято има друго име.

Вътре имаше единствено една маса клиенти, а личният състав - от три девойки нямаше никаква работа и беше ситуиран на друга маса, бяха с напитки в ръка. Точно в този миг влязох и се насочих към бара, където нямаше никой. Попитах деликатно девойките дали ще ми създадат фрапе.

„ Нямаме нес кафе, в близост има други заведения, отидете там “, беше отговорът на едно от девойките, което ми провикна от общата маса. Тя ми скара като че ли аз й бях длъжна или желаех неизпълнима услуга от нея.

Опитах се да им отговоря, че не са изключително общителни, само че след първите две думи: „ Момичета бих желала да ви кажа… “, едната от тях скочи и стартира да ме ругае. Буквално потегли към мен с тип на човек, който желае да удари. Крещеше: „ Като не ти харесва тук – тръгвай си! Какво ще ми направиш, хайде ела-ела… “ – експанзия, която с нищо не бях заслужила.

Другите две девойки пробваха да я вразумят, само че обидните й реплики и закани продължаваха. Бяха чути и от другите клиенти, въпреки и масата им да беше много надалеч.

Младата жена бе с татуирана дясна ръка, физически добре поставена и с държание на човек, който е подготвен да удря. Може би това е вследствие на по-голямо количество алкохол, в сравнение с тя може да поеме, само че не изключвам и да е естественото й държание към клиентите “, изяснява дамата.

От управлението на Северния плаж в Бургас разясниха, че заведението и това лято било отдадено чартърен на предприемача Георги Йорданов. Телефонът му е изключен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР