Бургазлията Йордан Георгиев оцеля по чудо, след като беше пометен

...
Бургазлията Йордан Георгиев оцеля по чудо, след като беше пометен
Коментари Харесай

18-годишен циганин едва не уби бургазлия и избяга с колата си

Бургазлията Йордан Георгиев оцеля по знамение, откакто беше затрит от 18-годишен водач на кръстовището на бул. „ Димитър Димов “ с пешеходната алея до Колежа по туризъм в Морската градина в Бургас, написа "Флагман ".

Йордан карал своя скутер „ Ямаха “ по единствената алея за коли в региона с към 30 км/ч във вторник след обяд, когато внезапно е връхлетян от Ауди А4, излязло изведнъж от обозначената със знак пешеходна алея в парка. Вместо да окаже помощ на потърпевшия, джигитът отпрашил с мръсна газ и зарязал в локва кръв блъснатия мъж.

„ Господ ме избави! Всичко стана за секунди, като на филм. Добре, че карах постепенно и съумях да набия спирачки, откакто видях, че ще се забия челно. Има няколко метра спирачен път. Удари ме с бронята в предната част на колата и избяга. Голям шанс, че не мина през мен! Ако не бях реагирал, можеше да ме изхвърли на няколко метра и в този момент да не съм жив “, описа Йордан пред изданието.
 Почти цялата дясна ръка на Йордан е бинтована
За благополучие, този миг в региона се разхождал безсънен бургазлия, който станал очевидец на ужасяващия случай. Той незабавно оказал помощ на потърпевшия и също така съумял да запомни номера на водача на немския автомобил.

„ Благодаря на индивида, тъй като той се държа почтено, а не подмина като страхливец! Благодарение на него съумяха да издирят избягалия водач “, сподели Йордан Георгиев.

На място незабавно пристигнали пътни служители на реда, както и чиновници на „ Криминална полиция “, които почнали досъдебно произвеждане за бягство от местопрестъпление с потърпевш човек.

Служителите на реда реагирали стремително и съумели да издирят за към час водача-беглец. Оказало се, че зад кормилото на Аудито бил жител на една от бургаските ромски махали, който взел брошура единствено преди няколко месеца.

След удара 38-годишният Йордан Георгиев е потрошен. Той е със счупена дясна ръка и контузии по цялото тяло. Изкарал си е здравно за междинна телесна щета и счита да съди джигита, който го прегазил и избягал.

В разследване на контузиите съвсем цялата ръка на Йордан – от китката до лакътя е бинтована. Той не може да се храни и даже да се къпе обикновено. След към седмица пък ще стане ясно дали би трябвало да се подложи на интервенция.
 Блъснатият мъж има контузии по цялото тяло
Бугазлията има намерение да съди джигита, който го блъснал. Йордан обаче с удивление схванал от пристигналите на място служители на реда, че съгласно закона той е отговорен за злополуката, защото трябвало да пропусне забележете движещия се по път единствено за пешеходци автомобил!
 Мястото на злополуката: пешеходна алея или път от натоварено кръстовище?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР