Бургазлията Милен Стойчев, който стана печално известен на цяла България

...
Бургазлията Милен Стойчев, който стана печално известен на цяла България
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас поиска да върне измамника Милен отново в ареста, можел да източи сметките на жертвите си през смартфон

Бургазлията Милен Стойчев, който стана печално прочут на цяла България с това, че представяйки се за красива жена в интернет, съумя да завлече десетки с пари, може скоропостижно да се върне зад решетките. Мярката му за неотклонение бе променена преди дни от Районния съд в домакински арест, написа " Флагман ".

Прокуратурата обаче стачкува решението на първата инстанция. Държавното обвиняване нападна претекстовете на районните магистрати в частта им, където се загатва, че компютърът на Милен е конфискуван и той към този момент няма достъп до банковите сметки на жертвите си. Според прокуратурата обаче бургазлията може да продължи незаконната си активност през елементарен смарт телефон.

„ Съществуват задоволително други известни модерни средства за връзка в интернет, а и не е невероятно обвиненият да се достави в дома си с каквото и да е средство за работа в мрежата. Той е трайно незает и се е издържал със средства от измамите. Той не е лежал в ареста даже 3 месеца, а оптималният период за задържане при сходно тежко съзнателно закононарушение е в размер от 8 месеца “, аргументират се от Районната прокуратура.

Припомняме, че Милен, който се представял под фалшливата идентичност „ Мария Василева “, е упрекнат в това, че за интервала сред 01.12.2016 година до 06.06.2017 година, в изискванията на продължавано пресъпление, измамил десетки бургазлии, че се намира в Гърция, където е изпаднал в сериозна неволя – няма пари за закупуване на билет за връщане в България, мобилният му/й телефон се е развалил и че желае да се прибере вкъщи. Така той, благодарение на красиви, само че крадени фотоси на момиче, съумял да убеди жертвите си да му изпратят пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР