Бургазлията Фавиол Сефери от няколко дни има ново гадже. От

...
Бургазлията Фавиол Сефери от няколко дни има ново гадже. От
Коментари Харесай

Не е за вярване коя е най-новата и гореща светска двойка! Малкото коте на Божинов се заби с...

Бургазлията Фавиол Сефери от няколко дни има ново гадже. От известно време влогърът е забелязван с красивата Бояна Генова. Сексапилната русокоска нашумя около хитовия сериал „ София денонощно “ и нецензурните чатове с футболиста Валери Божинов, поради които получи и прозвището „ дребното коте “.



Фавиол и Бояна се познавали от дълго време, само че искрата сред тях пламнала напълно скоро. Според слуховете Сефери разделил хубавицата с най-малкия наследник на скандалния кмет на Галиче Ценко Чоков. Тримата били в една компания, като преди да се забие със Сефери, Бояна ходела със Спас. Преждевременната разлъка съществено ядосала Чоков-младши и той оповестил война на досегашния си приятел, шушукат злите езици.


Новата двойка не пропуснала да си направи селфи в лъскавото Бентли на Фавиол

Това обаче не повлияло на новата двойка, като Фавиол и Бояна възнамеряват напълно скоро да посетят родния град на интернет сензацията. Сефери пуска на пазара нов парфюм и русокоската щяла да помогне за промотирането на аромата.

Въпреки че са дружно напълно неотдавна, всемирски клюкари към този момент предсказват края на връзката ми. Причината е, че и двамата не изкарват дълго време с един и същи сътрудник. Сефери имаше краткотрайни забежки със сексапилните плеймейтки Моника Валериева и Джулиана Гани, а самата Генова не страда от липса на мъжко внимание, като непрекъснато е спрягана с разнообразни предприемачи и плейбои, написа Флагман.бг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР