Бургазлията Димитър Атанасов и неговият колега Христо Младенов представиха официално

...
Бургазлията Димитър Атанасов и неговият колега Христо Младенов представиха официално
Коментари Харесай

Дует Машини представи своята версия на Девойко, мари хубава

Бургазлията Димитър Атанасов и неговият сътрудник Христо Младенов показаха публично видеото към песента " Девойко “. Парчето е тяхната версия на националната " Девойко, мари хубава “. За първи път този вид прозвуча по време на присъединяване им в музикалния формат " Гласът на България “. От тогава двете момчета са по-известни и като дует " Машини “.  

Само за няколко дни " Девойко “ набра повече от 40 000 гледания в YouTube канала им.

Митко показа, че гласовете са записали малко след приключването на предаването, само че е трябвало време, до момента в който тази версия и видеото бъдат осъществени по най-хубавия метод. " Една огромна част от екипа са бургазлии и това не е инцидентно, тъй като с тях работя сполучливо от години, макар, че творим в София. Китаристът Щерион Пилидов този път застава зад тамбурата, а Юлиян Янев JJ направи мастеринга “, добави Митко.

За клипа момчетата са се доверили на един от най-популярните режисьори на клипове в България Павлин Иванов – Bashmotion. " Много се радваме, че той откликна на нашето предпочитание да работим дружно. Той надгради нашите хрумвания. Главна роля във видеото има Емилия Радичева от клуб по художествена гимнастика Левски с президент Нешка Робева. Момичето е едно от новите златни девойки на България. Изцяло нейна е хореографията за танца. Тя е една в действителност прелестна госпожица “, сподели още Атанасов.

Съвсем скоро се чака да излезе и дебютният албум на Митко и Христо, който ще носи заглавието " Крила “. Неговата премиера ще бъда на 28 ноември.  

" Много съм горделив, че дискът съдържа една постоянна моя продукция като създател и аранжор. Най-старият трак, който включваме е от 2004 година, когато участвах на " Бургас и морето “ с песента " Между два свята “, означи Димитър Атанасов и издаде, че в диска ще чуем  и още 4 композиции, с които той се е явявал на бургаския конкурс за занимателна ария.  

Изнанада за почитателите им ще бъде и новата версия на " Уморени крила “, в което техният наставник в шоуто Иван Лечев ще изсвири не китарите, а соловата цигулка.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР