Бургазлия подари на любимата си най-романтичния Джулай, предложи й брак.

...
Бургазлия подари на любимата си най-романтичния Джулай, предложи й брак.
Коментари Харесай

Бургазлия направи невероятно романтична изненада на любимата си, ето как поиска ръката й

Бургазлия подари на обичаната си най-романтичния Джулай, предложи й брак. За вълнуващата история на двамата описа тяхна другарка, оповестява " Флагман ".

Иван има личен бизнес, Зорница е фризьорка в един от елитните салони за хубост в Бургас. Двамата се срещат едвам преди пет месеца, само че това време им е задоволително, с цел да осъзнаят, че са основани един за различен.

Иван е от оня вид мъже, които са на изгубване – безпределно сантиментален и лоялен на обичаната си. Зорница пък демонстрира, че тя ще го обича същински и ще му покаже какво е обич.

За последните пет месеца Иван е направил куп приятни изненади на дамата на живота си. Организирал е екзотични екскурзии, правил е стотици дребни жестове, които трогват женското сърце.

Тази заран той предприе най-важния ход в живота си. Покани Зорница, с цел да посрещнат дружно Джулая на бургаския плаж, а щом изгря първото юлско слънце Иван падна на колене и изиска ръката на обичаната си.

Естествено, че отговорът на Зорница бе „ ДА”, а двамата считат да създадат женитба още идната седмица на 07.07.2017 година. Числото 7 е обичано и на двамата и символиката не е по никакъв начин инцидентно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР