Бургаско семейство е блокирано от няколко часа на летището в

...
Бургаско семейство е блокирано от няколко часа на летището в
Коментари Харесай

Бургаско семейство с малко момиченце блокирано на летището на остров Бали

Бургаско семейство е блокирано от няколко часа на летището в Денпасар, столицата на остров Бали, поради изригналия вулкан Агунг. К.Х. и А. Х. са на острова, а с тях е и дъщеричката им.  „ От тази заран са анулирани всички полети. Вчера вулканът изригна и е въведено изключително състояние. Ние сме единствените българи тук. От авикомпанията ни споделиха, че има вид на ни трансферират от Денпасар до Джакарта с рейс, а по-късно катарската столица Доха. Пътуването с рейс ще ни отнеме най-малко 12 часа по извънредно тежък маршрут, а ние сме с малко дете и не желаеме да му го причиняваме”, описаха те от летището.

Бургазлиите благодариха на българския консул в Индонезия Александрина Гюрова, която през 15-ина минути им се обажда с настояща информация и поддържа непрекъсната връзка с тях, написа " Флагман ".

Семейството ще остане на терминала до на следващия ден сутринта, с цел да видят дали ще се възстановят полетите и да отлетят с първия вероятен.

Припомняме, че през вчерашния ден изригна вулканът Агунг и провокира суматоха на екзотичния остров.

Бургазлиите описаха, че тази заран от хотела им са раздали маски тъй като във въздуха имало финни прахови частички и са ги посъветвали да не ги смъкват като са на открито.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР