Бургаският таксиметров шофьор, който навръх Коледа заряза пияни клиенти по

...
Бургаският таксиметров шофьор, който навръх Коледа заряза пияни клиенти по
Коментари Харесай

Таксиметровият шофьор, заплашен от пияна бургаска батка, проговори за ужасяващия екшън

Бургаският таксиметров водач, който точно на Коледа заряза пияни клиенти по средата на пътя в бургаския жк. "Меден рудник " проговори за съдбовната вечер и описа по какъв начин се е стигнало до въпросния случай.

Той се споделя Радослав Танев и е неотдавна в специалността, само че това, което, по думите му, е изпитал, когато клиентите са се качили в колата му, е неописуемо и по време на най-светлия християнски празник.

Това е една история за закани за ликвидиране, за закани за побой, за спор, за, де факто, опит за кражба на автомобил и доста психически стрес, написа "Флагман ".

Ето и неговата история:

Аз съм таксиметров водач в Бургас. На 24 и 25 декември взех решение да се посветя на работа, защото има липса на таксита, тъй като Коледа е фамилен празник и доста хора желаят да стигнат до фамилиите си, да прекарат една хубава коледна вечер и да се върнат назад по домовете си.

Но при мен коледната вечер приключи със закани за живота ми със закани и опит да бъда пребит.

На 26 декември в 3:23 ч. получавам поръчка в жк "Меден Рудник " от таксиметровата компания, в която работя. Десетина минути по-късно от блока излизат двойка - мъж и жена. Мъжът беше във очевидно нетрезво положение, като дамата му помагаше да стигне до колата.

Той седна до мен, а тя на задната седалка. Казаха ми, че ще пътуват към центъра и аз им обясних, че съм нов в тази специалност и не познавам добре комплекса. Помолих ги в случай че може, да ме насочат по какъв начин да изляза от блоковете и да се включа на основен път.

Жената сподели, че и тя не познава комплекса и не може да помогне, а мъжът резервира няколко секунди тишина. Малко по-късно стартира да се кара на нея - за какво тя казвала къде ще върви и заключи, че "ще ход(и)я където си иска(м) ".

При потеглянето те продължиха с кавгите. След към половин минута той реши, че желае да ми заплати 20 лева и аз му обясних, че сега карам и не мога да приема заплащане, тъй като си виждам пътя и заплащането става, когато дойде на адреса.

От там той извади портфейла си и видя че няма пари. Попита жена си ти ли ми взе парите и тя сподели да. След което се стигна до нов спор сред тях за какво му била взела парите. Тя извади банкнота от 50 лв. и му ги подаде.

След което той ми ги хвърли в скута и ми сподели: "Хващай си 25 лв. да нямаш проблеми! ".

Аз още веднъж му отвърнах, че сега карам и не може да бъде осъществено заплащането и че сметката им ще е доста по-малка. Тогава той стартира да става нападателен и към мен: "Ти знаеш ли кой съм аз, знаеш ли какво ще ти се случи? Ще те пребия, мишок, плъх! ".

В този миг жена му го успокояваше, само че той ставаше все по-агресивен и ми сподели да отбия и да спра автомобила. При моя ниска скорост той ми хвана кормилото и ми дръпна ръчната спирачка.

Започна да ме блъска с ръце и крайници отвън автомобила и продължаваше със заканите. В идващия миг аз се озовах отвън автомобила, с отворена предна лява врата, а той беше седнал на моето място.

Реших, че може да се опита да избяга и загасих автомобила, дръпнах ключовете и ги сложих в джоба.

Той слезе и аз му подадох неговата банкнота от 50 лева, споделих му да си потеглят, само че тя падна на земята. Той стартира да крещи с по-голяма мощ и аз се отдалечих от автомобила.

Съблече си горната дреха и продължи със заканите за живота ми, крещеше, че ще ме убива, ще ме пребива и тем сходни.
Избягах от мястото и се обадих на тел. 112. Диспечерката ми сподели да очаквам на моето местонахождение и да не вървя до колата без полиция. В същия миг се обадих и на мой сътрудник който дойде след към 15 минути.

От моето местонахождение се чуваха виковете и обидите на нападателния господин. Колегата ми отиде до изоставения ми автомобил, след което ми се обади и ми сподели, че полицията е тук и мога да дойда. Когато дойдох дамата плачеше и си търсеше банкнотата от 50 лв..

Аз и споделих, че я пуснах на земята и не е в мен. Тогава един чиновник на реда светна с фенерчето и видя, че банкнотата е под автомобила. По всичко личеше, че и "клиентите " са се обадили на тел. 112. Не знам каква е повода, само че очевидно са помислили, че съм избягал с техните 50 лв..

Няма логичност да си оставя автомобила който е моя благосъстоятелност и да избягам с 50 лв.. В този миг господина беше с белезници буйстваше в патрулката и продължаваше да заплашва органите на реда с думите "Мишки, ще ви избия! ". След това ни поканиха в Четвърто районно управление (на МВР) за показания.

Господинът в продължение на 2 часа в постройката на полицията буйстваше и крещеше. След известно време на неговото пренасяне излезе още с белезници и стартира да крещи "Къде е господинът, който се опита да ме отвлече?! " Обадете се на всички малките екрани пробваха се да ме отвлекат! ".

После оставих и моите показания и след 4 дълги часа ни освободиха към 8 ч. сутринта. Това беше моята коледна работна вечер.

За край желая да кажа някоя дума за специалността таксиметров водач. Ние сме тези, които ви караме до работа. Караме вашите деца и ги прибираме от учебно заведение и детска градина.

Качваме ви пияни и ви поносим пиянското държание, с цел да не шофирате ВИЕ в нетрезво положение. Качваме вашите кучета, котки и съм виждал също по този начин кокошка в такси. Работим по празници с цел да виждате вашите баби, дядовци, братя и сестри.

Често попадам на думите "тъп бакшиш " при сдърпване на пътя, тъй като очаквам клиенти в еднопосочна улица или тъй като оставям клиенти, а зад мен има други коли. Смешно е да видиш човек да псува, да ръкомаха или да демонстрира междинни пръсти.

На вас ви е прелестно зимата да се качите на топло и лятото да имате климатик. Возим ви в мраз и сняг. Заслужаваме огромно почитание за нашата работа "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР