Бургаският съд постанови 24 години затвор за Михаил Станчев, който

...
Бургаският съд постанови 24 години затвор за Михаил Станчев, който
Коментари Харесай

Извънредни новини от съда за стрелеца срещу хазартния бос Миджурина и хубавата Симона

Бургаският съд постанови 24 години затвор за Михаил Станчев, който разстреля несебърския предприемач Коста Николов при започване на предишното лято. Прокурата изиска преди този момент 27 годишна присъда, оповестява " Труд ".

``
реклама

Михаил Станчев, който е обвиняем за убийството на предприемача Коста Николов-Миджурина, се яви сутринта във вторник в съда и съобщи, че е подготвен да признае всички обстоятелства и условия по обвиняването, с цел да бъде съден по съкратеното разследване.

Така 37-годишният Станчев дефакто изиска да се възползва от правото да получи присъда с една трета по-ниска от това, което постановят магистратите.

На 2 юни 2018 година в Слънчев бряг, пред хотел „ Сън Вилидж “, Станчев умъртви Коста Николов и рани тежко с изстрел в главата 22 годишната си някогашна другарка Симона Тодорова. Дива ревнивост е в основата на закононарушението, споделиха проверяващи.

Симона и Михаил имали връзка, само че хубавицата почнала работа в хотел, благосъстоятелност на хазартния необут Миджурина. Той почнал да я ухажва и това вбесявало Михаил Станчев. Във съдбовния ден на убийството, Миджурина отишъл пред хотела, с цел да вземе Симона за вечеря.

Той бил в автомобила си, а на задната седалка били негови приятели- семейство от Сливен, които станали очевидци на кървавия случай. Михаил се доближил до седналия във возилото си предприемач и стрелял безусловно от упор в главата му.

Симона в същото време тичала от хотела към тях и викала,опитвайки се да предотврати случая, само че Михаил стрелял и по нея. Момичето две седмици бе в кома в болничното заведение и към момента не се е възстановила изцяло.

Семейството на разстреляния хазартен необут претендира за кръвнина от общо 350 хиляди лева, а потърпевшото 22-годишно момиче предяви иск от 70 хиляди лева

Симона не се яви в правосъдната зала, макар че мина повече от година от стрелбата, която беляза началото на предишния туристически сезон.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: