Бургаският съд осъди на 3 години затвор 25-годишния Живко Кючуков,

...
Бургаският съд осъди на 3 години затвор 25-годишния Живко Кючуков,
Коментари Харесай

Изродът Живко, който рита старица на автобусна спирка в Бургас, си получи заслуженото!

Бургаският съд осъди на 3 години затвор 25-годишния Живко Кючуков, който изрита Виолета Караджова на автобусна спирка в бургаския ж.к. „ Изгрев “. На съвещанието през днешния ден някогашната учителка, която към момента не се е възстановила и най-вероятно в никакъв случай няма да се възвърне изцяло, не присъстваше по обясними аргументи. Нейният цивилен иск против 25-годишния бияч бе импортиран от юрист Калин Коцев.  Прокуратурата изиска наказване от 4 години и 6 месеца за Живко, което обаче да бъде понижено с една трета, заради смекчаващи виновността условия, а точно, че обвиненият е млад, има чисто правосъдно минало и психологични проблеми.

От своя страна юрист Коцев пък изиска оптималния размер на наказването за междинна телесна щета от 6 години. В гражданския иск на Виолета също се желае и обезщетение за неимуществени вреди в размер на 18 хиляди лв., написа " Флагман ".

" Не желая да бъда неприятен оракул, само че Виолета в никакъв случай евентуално няма да се оправи изцяло. Всеки ден тя е подложена на неистови страдания и болки, а фамилният й живот е съвсем опустошен ", уточни адв. Коцев.

Очаквано поради събраните доказателства юристът на Живко - Бойко Таков, помоли делото да се гледа по съкратената процедура.

Видимо отслабналият Живко призна виновността си по всички обвинявания и за момента наподобява, че единствената му вяра е по-лекото наказване, препоръчано от прокуратурата.

Новината за присъдата на Кючуков Виолета Караджова разяснява сбито: " Три години са нищо. В последна сметка каквото е решил съдът, това ще е ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР