Бургаският прокурор Елгина Чалъмова разкри преди минути в ефира на

...
Бургаският прокурор Елгина Чалъмова разкри преди минути в ефира на
Коментари Харесай

Прокурор разкри в ефира брутални подробности за убийството на клошаря в Айтос

Бургаският прокурор Елгина Чалъмова разкри преди минути в ефира на " Нова телевизия " брутални детайлности за убийството на 70-годишния клошар в Айтос.

" За действието са задържани 20-годишният Желязко Данчев и 16-годишният Ясен Стойчев. Не работят, само че са престъпно проявени за извъшени обири. Без обучение са, от многодетни фамилии.

Употребили са огромно количество алкохол, като са почнали да пият денем и са траяли до вечерта. После са отишли до дома на единия, взели са нож и двамата дружно са отишли до тази необитаема сграда, където е живеела жертвата - клошар на 70 години. Той е спял е на земята. Те влизат и стартират да му нанасят удари в региона на тялото и шията с ножа. Подавали са си го един на различен, разменяли са си го. После са го удряли и с юмруци в региона на главата. След това са напуснали постройката, траяли са да пият и са се прибрали по домовете си ", изясни Чалъмова.

Тя разкри, че причинителите сап нямали претекст, а садистични планове. При такова действие плануваното наказание за пълновръстен е от 10 до 20 години затвор, а за малолетен - от 5 до 10 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР