Бургаският окръжен съд постанови 10 години затвор за 36-годишния Живко

...
Бургаският окръжен съд постанови 10 години затвор за 36-годишния Живко
Коментари Харесай

10 години затвор за педофил, блудствал с 9-годишната си дъщеря


Бургаският областен съд постанови 10 години затвор за 36-годишния Живко Петров от айтоското село Караново, който беше приет за отговорен, че от ноември 2017 година до 17 март 2018 година неведнъж е изнасилвал 9-годишната си щерка.

Присъдата беше произнесена по реда на съкратеното правосъдно разследване, откакто подсъдимият се призна за отговорен и получи по-ниско наказване. То би трябвало да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим " режим в пандиза.

Насилникът беше задържан след сигнал, подаден в полицията от бабата и майката на момиченцето. Жената не знаела какво се случва с щерка, която мълчала от боязън поради заканите на бащата, че в случай че проговори ще се случи нещо извънредно и на двете. Един ден обаче детето не издържало и разказало всичко на баба си. Тя незабавно споделила на майката и двете дами алармирали полицията.

В този миг майката била бременна в третия месец.

" Жената е доста смутена, самообвинява се, че нищо не е забелязала по-рано и в този момент не желае да роди друго дете от него. В селото се приказва, че не е отричал. Дори се разчу, че се оправдавал, че не е насилвал детето, а всичко, което са правели било по взаимно единодушие. Казвал, че имали доста специфична връзка ", описаха тогава близки на фамилията пред медиите.

Присъдата на Окръжния съд може да бъде обжалвана пред Апелативен съд-Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР