Бургаският окръжен съд остави в ареста с постоянна мярка 21-годишния

...
Бургаският окръжен съд остави в ареста с постоянна мярка 21-годишния
Коментари Харесай

Кирил, забил нож в главата на състудентка, е с криминално досие

Бургаският областен съд остави в ареста с непрекъсната мярка 21-годишния Кирил Петров, който на 14 март намушка в тялото и главата с нож своя състудентка след домакински ваучър и използвано количество алкохол.

Държавното обвиняване дефинира дейностите на младия мъж като “непредизвикано и нападателно поведение” и настоя за най-тежката мярка. Кирил Петров не изрази страдание за осъщественото закононарушение, за което, в случай че бъде потвърдено в идния развой, го грози затвор.

21-годишната Павлина докарана в болничното заведение с нож в главата към момента е в тежко положение в реанимацията на УМБАЛ Бургас. 27-годишната й сестра Деница е единствен очевидец на нападението.

Кирил изясни пред съда, че нямал ясни мемоари какво тъкмо се е случило в жилището. Лампите били загасени, досега, в който потърпевшото момиче почнало да крещи.

Адвокатът му посочи, че само по време на втория разпит на сестра на жертвата е станало дума, че Кирил е имал някакви полови планове, само че доказателства за това нямало.

Прокурор Росица Дапчева уточни, че Петров има трайни незаконни привички. В престъпното досие на бургазлията има хулигански прояви. Държавното обвиняване разясни, че става въпрос за закононарушение, при което Кирил е употребявал газов револвер и още веднъж е имало „ непредизвикано нападателно деяние “, оповестява Нова тв. Според прокурора имало съвпадения в двата случая. Но нито тя, нито юристите на момчето обясниха защо предишно действие тъкмо става дума.

По думите на юрист Найденов, Кирил Петров е част от многолюдно семейство и има обвързаност към него, защото семейството живее дружно и това бил задоволителен аргумент да се счита, че той няма да са укрие от правораздаването, макар че го грози затвор от 10 до 20 години.

В правосъдната зала бе и майка му Димитрина Райкова, която изглеждаше в много плачевен тип и на няколко пъти повтори, че щяла да припадне. След което избяга от журналистическите въпроси и отхвърли да разяснява случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР