Бургаският народен представител Галя Василева съвсем скоро ще мине под

...
Бургаският народен представител Галя Василева съвсем скоро ще мине под
Коментари Харесай

Бургаска депутатка отпразнува моминско парти

Бургаският депутат Галя Василева напълно скоро ще мине под венчилото, научи Флагман.бг. Бившата общинска съветничка от ГЕРБ сподели „ Да “ на своя обичан Станислав Желязков преди няколко месеца, а през вчерашния ден означи мотива с приказно моминско празненство в прочут морски курорт.

Както повелява традицията, купонът беше проведен от кумата на булката – Яна Вангелова, която е ръководител на Националното посланичество на студентските препоръки.

„ Благодаря ви, девойки, моят специфичен ден. Кумата е ТОП “, написа бъдещата младоженка в профила си в обществената мрежа. Тя ще се врече във безконечна честност на своя обичан малко откакто това направи нейният брат Тодор Йосифов.

Припомняме, че водачът на Сдружение Младежки глас се ожени за имиджмейкъра Христина Недева край брега на морето при започване на предишния месец. Самата Христина също участва на моминското празненство на Галя Василева и даже отпразнува рожден ден на същата дата.

Бургаският депутат попадна под светлината на прожекторите през последните месеци, когато не се посвени да нападна в народен ефир водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, директо обвинявайки я в неистина поради абсурда с ЧЕЗ и Гинка Върбакова.

Малко преди този момент пък бургазлийката, която е учредителен секретар на Националното управление на младежката организация на ГЕРБ, влезе в вербален конфликт с Весела Лечева и европейския водач Луис Алваро поради рецензии към организацията на Европейската младежка конференция, провела се в София при започване на април.

С изявите си Галя Василева сподели, че не се тормози да отстоява личната си позиция и засенчи много по-големи имена в Парламента, които не се скъпяха на предизборни обещания, само че останаха пасивни в Народното събрание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР