Бургаския съд пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, обвинен в укривателството на

...
Бургаския съд пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, обвинен в укривателството на
Коментари Харесай

Укривателят на Митьо Очите ще се лекува в Турция

Бургаския съд пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, упрекнат в укривателството на несебърския необут Димитър Желязков-Очите, да се лекува в Турция.

Това стана ясно през днешния ден след следващото съвещание по делото против Бенчев, което е и за нелегално владеене на оръжие и муниции.

Бяха разпитани очевидци, като на 8 май по SKYPE показания ще даде и самият Димитър Желязков.

Обвиняемият и отбраната му желаеха от магистратите позволение за овакантяване на страната до 7 юли, защото Бенчев имал незабавна потребност от лекуване в Турция.

Съдът откри доводите им за основателни. От прокуратурата обаче стачкуваха това решение.

"Аз съм сюрпризиран, че още веднъж има митинг на прокуратурата. Не мога да си показва, не дай си Боже, да се случи нещо с мен, тези хора не знам по какъв начин ще се погледнат в огледалото, като убийци ли ", попита Бенчев.

"Състоянието му се утежнява. Вие сами виждате, че той има усложнение в говора и напредването. В интерес на правораздаването е той да се лекува, тъй като противоположната догадка би означавала да се спре делото, до момента в който той се излекува, а пък той не може да се излекува тук, може да се излекува в Турция, изясни юристът на обвинения - Менко Менков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР