Бургаските криминалисти наблюдавали близо месец издирвания от Интерпол Митрадевананда Свами

...
Бургаските криминалисти наблюдавали близо месец издирвания от Интерпол Митрадевананда Свами
Коментари Харесай

Зловещият руски сектант Митрадевананда се издържал с домашно порно у нас, маскирал доходите си с бизнес за...

Бургаските криминалисти следили близо месец търсения от Интерпол Митрадевананда Свами преди да му щракнат белезниците, съобщава Флагман, базирайки се на отлично осведомени източници. Светкавичната акция е осъществена от отдел „ Криминална полиция ” – група „ Издирване ” към ОДМВР-Бургас със съдействието на бранш „ Миграция ”.  Хитрият руснак сменял непрекъснато квартирите, като единственото му условие било те да бъдат оборудвани с бърз интернет. Идеята му очевидно била с изключение на с проституция, дамите в сектата да изкарват пари и посредством порно онлайн.

Хазяите нямали никаква визия с какво се занимават наемателите им. Те ги описвали като правилни платци, които не вдигали звук и не създавали проблеми. Хората даже не подозирали какво се случва зад стените на жилищата им. Не им направило усещане и че непрекъснато виждали някогашния инструктор по йога с разнообразни млади и красиви дами.

При ареста на Митрадевананда е открита снимачна техника.

В профилите във Facebook на сектата пък е оповестен фотос от април на една от дамите на руснака, на който тя театралничи по долни дрехи преди следващото видео. „ Гуруто” също има сходни фрагменти в личния си уебсайт - Каула Дхарма.


Една от дамите на Митрадевананда ще става кино звезда, фотографията е разгласила в края на април, когато групата към този момент се е подвизавала в България

По информация на Флагман търсеният от Интерпол оправдал пребиваването си у нас, регистрирайки компании за характерни хранителни добавки. Той не е бил арестуван в края на май, до момента в който пробва да възобнови визата си, както разгласи през днешния ден неговият юрист в правосъдната зала. Това е станало при спецакция след доста сериозна оперативна работа на бургаската полиция.

Репортерска инспекция сподели, че групата на сектанта непрекъснато обикаля света, демонстрирайки бляскав метод на живот. На клипове лъсна и рускинята Таня, която през днешния ден пристигна да поддържа „ гуруто” в Бургаския апелативен съд . Младата дама се фотография пред банкомати в разнообразни страни, показвайки по какъв начин сметката й непрекъснато набъбва с хиляди евра.


Групата на сектанта непрекъснато обикаля света, демонстрирайки бляскав метод на живот

По данни на Интерпол Митрадевананда се сочи като водач на рискова престъпна група. Руснакът набирал девойки от Русия, Украйна, и Беларус по интернет и разпространявал порнокадри с тях в Съединени американски щати, Европа, Мексико. Държал се жестоко към участниците в групата и техните деца и ги малтретирал. Момичетата са били принуждавани да прекратят всевъзможни контакти с техните близки, да имат полови връзки с него, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират.


Дамата, показала се в Бургаския съд като Таня, демонстрира банкова сметка с над 150 000 евро, клипът очевидно е за да притегли повече почитатели, обещавайки високи приходи, а " Не, както е в Украйна "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР