Бургаски ученик е бил пребит брутално от връстник преди няколко

...
Бургаски ученик е бил пребит брутално от връстник преди няколко
Коментари Харесай

Брутална агресия в Бургас! Счупиха челюстта на 18-годишния Илия пред дискотека, дарете кръв, за да го спасите

Бургаски възпитаник е бил пребит брутално от връстник преди няколко дни пред дискотека в морския град, оповестява " Флагман.бг ", базирайки се на чудесно осведомени източници.

18-годишният Илия Стоянов е стоял пред нощно заведение, зинал телефона си, когато различен юноша минал около него и без да е бил провокиран, почнал да го постанова.

Бургазлията, който е 12-ти клас в Професионална гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров ", е потърпевш доста тежко от ударите. 18-годишният пациент е получил контузии в региона на лицето – има фрактура на челюстта и носа, опериран е от началника на УНГ-отделението доктор Даниел Петков, сега се намира в реанимацията и има заплаха за живота му.

Извършителят на бруталния побой също е открит и разпитан от служителите на реда, заяви Флагман.бг. Това млад мъж от Благоевград, футболист, който тренира в ФК " Созопол ", настояват осведомени. 

Всеки, който желае да подари кръв за него, може да го направи до 18 ч. през днешния ден. Дори събраното количество да бъде повече, кръвта ще се употребява за други нуждаещи се.

Ръководството на УМБАЛ Бургас изрича благодарности на Районния център по трансфузионна хематология Стара Загора и на неговия шеф доктор Петя Матеева за светкавичната реакция и обезпечаването на първичните количества кръв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР