Бургаски спасител трогна хиляди с постъпката си. Историята публикува впечатлена

...
Бургаски спасител трогна хиляди с постъпката си. Историята публикува впечатлена
Коментари Харесай

Добрата новина: Спасител от бургаския плаж трогна хиляди с милия си жест

 Бургаски избавител трогна хиляди с постъпката си. Историята разгласява впечатлена от миля жест дама в обществените мрежи и събира вълна от удивление, видя Burgas24.bg . Във вторник избавител от бургаския плаж оказал помощ на майка с дете в инвалидна количка да се настанят на първа линия до морето. Докато дамата и щерка й били в морето водният гард с огромно сърце обезпечил чадър да двете, без даже това да е било поискано от тях.

Ето какво написа Гергана Стоянова, която описа за трогателната преживелица:

Искам да изкажа голямото си удивление и признателност към този Спасител, който на първо място е Човек с огромно сърце!

В момента, в който видя майка, която буташе инвалидна количка с момиченцето си в нея, Спасителят отиде при нея. Жената беше се запътила към едно свободно пространство на към втора-трета линия от брега, тъй като напред беше много цялостно. Спасителят незабавно я анулира в дърпането на количката и я поведе към първа линия. Настани количката и взе да се закача и да заговаря момиченцето. След като майката влезе във водата с детето, Спасителят отиде и откри чадър, донесе една лопата и стартира да копае в пясъка. След като разпъна чадъра, реалокира количката, с цел да не е нагрята от слънцето.

Стоях напълно близо и бях очевидец на добрината на този човек. Дори се уговаряха с другия Спасител по какъв начин ще й оказват помощ при потегляне, с цел да качат двамата количката по стълбите.

 Случката се развива към 11 часа през днешния ден на централния плаж до Бункера.

Нямаше по какъв начин да не му стисна ръката! Огромни възторженостти за този Човек!

Нека вземем образец от него и да бъдем толерантни един към различен и да си оказваме помощ повече в така и така сложното време, в което живеем. Огромни благодарности към тези мъже(другият не съумях да го снимам). Не съм им желала разрешение нито да ги фотографирам, нито да ги качвам, само че се надявам, че няма да има проблем за това.

Всеки ден съм на плажа с децата и не един път са ми помагали с количката по стълбите. Евала на всички  тях!

Апел и към всички плажуващи: дано сътворяваме по-малко работа на Спасителите  и да се съобразяваме с техните упътвания и флаговата сигнализация.

Пускам тази обява освен в тази група, тъй като желая повече хора да схванат за добрината и да последват образеца!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР