Бургаски борец и ММА боец скандализира, публикувайки в профила си

...
Бургаски борец и ММА боец скандализира, публикувайки в профила си
Коментари Харесай

Бургаският борец Хищника скандализира мрежата: Снима клипчета с пакети с дрога и се гаври с полицията

Бургаски герой и ММА войник скандализира, публикувайки в профила си във Facebook потресаващи клипчета. Той ругае полицията, хвали се, че пуши марихуана и демонстрира очевидно неуважение на закона.  Възпитаникът на Спортното учебно заведение „ Юрий Гагарин” обаче не стопира до тук. Стилиян К., който си е поставил звучния прякор Хищника, поства пакети, за които загатва, че са с дрога и се снима в лаборатории, идентични с тези за сушене на опиати, оповестява " Флагман ".

„ Ченгета, да знаете, че на 21-ви юни ще прекарам 1000 гр суха марихуана”, написа Стилиян предишното лято под фотография, на която пред него е разстлано съществено количество от леката дрога.


Дори и полицията не стряска бургазлията

Фотосите на младия мъж, който твърди, че сега учи за треньор в НСА, редуват тренировки с такива с по няколко „ масура” в уста и скандални видеа, на които Стилиян приканва сътрудниците си да използват опиати.

„ Всички в моята категория упражнявате като изоглавени, а аз упражнявам марихуаната и отново съм първи, паляци. Хахаха”, написа бургазлията, които е ученик на борцовия Черноморец. Той има голям брой медали от шампионати за кадети и юноши, само че неизвестно за какво рискува кариерата си с сходни меко казано провокативни постове.


Постът, с който борецът се хвали, че използва опиати

Скандалните фотоси и видеа събират стотици лайкове от приятелите на „ спортиста”. Най-интересното е, че на него въобще не му пука от полицията.

„ Духайте го, куки! Е*ал съм ги, да вървят да дирят надрусаните помияри! Да им пикая от горната страна! Ушите да го д*хат!” са единствено част от нецензурните мнения по адрес на чиновниците на реда.



Кадрите с обиди против полицията

Това обаче очевидно не е задоволително на Стилиян, който се снима онлайн пред незнайно полицейско ръководство. Бургазлията реди сред патрулките, че въобще не му дреме къде се намира, като би трябвало да подчертаем, че фрагментите са снимани късно вечерта, когато наоколо няма служители на реда.

„ Хванаха ни, ще ядем х*я в този момент. В районното сме, ето виждате патрулки-матрулки. Хванаха ни със 100 гр. Взеха ми всичката марихуана, човек. Бандите сме, брат ми. Ама не ме е*е, ей ся отново ше отида и ше се напуша. Пред полицията съм и отново си приказвам кот си желая. Да си знаете”, приказва, кикотейки се издокараният в горнище на Черноморец герой.


Спортистът театралничи пред новата " годишна продукция "

„ Докъде стигнахме? Спортисти ли ще имаме или спортсити-наркомани? Този човек се хвали онлайн във Facebook, че очевидно се занимава с това. Даже си е засадил в тях. Какво повече да говорим”, написа засегнат жител, попаднал на скандалния профил.



Бургазлията поздравява всички, които използват лека дрога и сипе обиди против останалите



Да ви дам нещо да живнете, изкуфели сте, продължава боецът


С няколко " масура " в уста
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР