Бургаската ученичка Елена Вучкова сътвори истински екшън в жк. „Меден

...
Бургаската ученичка Елена Вучкова сътвори истински екшън в жк. „Меден
Коментари Харесай

Кифла та дрънка! Хубавата Елена с луд екшън в Бургас, наби връстничка заради засечка на пътя

Бургаската ученичка Елена Вучкова сътвори същински екшън в жк. „ Меден рудник”. 19-годишната ученичка в Търговската гимназия скочи на пердах на друго момиче поради мудна маневра и подсвиркване с клаксон, написа Флагман.бг, базирайки се на информация.

Случката се разигра при започване на февруари, към 23:00 часа, пред заведение „ Булсай”, само че едвам преди дни й е повдигнато обвиняване за дребно безчинство. 12-класничката безусловно е побесняла: отворила вратата на другия автомобил, блъснала, оскубала и издрала лицето на шофьорката.

" В късните часове на 03.02 т.г. Елена управлявала БМВ, с рег. № 065*МХ по бургаските улици, когато придвижването й било затруднено от Фолксвагена на Мария Костова. Ученичката се изнервила от това, че Костова постепенно правила маневрата, с цел да обезпечи преимущество на нейния автомобил, както и заради това, че свирнала с клаксона, слязла от автомобила, отворила шофьорската врата на лекия автомобил, ръководен от Костова, блъснала я по лицето с пестник, дърпала я за косите и я одрала с нокти по лицето ", написа в материалите по делото.

В БМВ-то обаче пътували още гаджето на Елена – Антон и техният другар Дориан, които съумели да озаптят меденруднишкия яд на девойката, като я дръпнали и отдалечили от возилото на Мария.

19-годишното момиче признало виновността си по време за правосъдното съвещание, като се извинило на Мария за постъпката и грубото си отношение.

Съдът наложи минимално административно наказване на ученичката – санкция от 200 лв. по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР