Бургаската полиция задържа 43-годишен мъж за 11 тежки престъпления, включително

...
Бургаската полиция задържа 43-годишен мъж за 11 тежки престъпления, включително
Коментари Харесай

Задържаха рецидивист, ограбвал и изнасилвал жени край Слънчев бряг

Бургаската полиция задържа 43-годишен мъж за 11 тежки закононарушения, в това число отвличания, изнасилвания и грабежи . Престъпленията са осъществени с извънреден цинизъм и свирепост, оповестява БНР.

Николай Паскалев от София е арестуван в населявана от него къща в село Приселци, като при него е открита една от отвлечените дами .

Другите две закононарушения е направил в гориста околност до Слънчев бряг. " Пострадалите са млади дами , като те се дефинират като занимаващи се с проституция ", разяснява апелативният прокурор Любомир Петров.

43-годишният, отвличал и малтретирал дамите е и някогашен пандизчия , оповестява БТВ. " Освен, че им е снимал картите, е изкарвал СИМ картите от телефоните и ги е хвърлял, изкарвал е батерията, с цел да не могат да се обадят. Изрично ги е предупреждавал да не алармират в полицията, тъй като знае къде са , знае кои са, може да им отмъсти ", изяснява шефът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

Издирват и втори обвинен по случая, взел участие в първите две отвличания , изнасилвания и грабежи на пари и украшения от дамите. Пострадалите са го разпознали и са дали показания , а закононарушенията са осъществени през юни, юли и август.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР