Бургаската полиция е действала светкавично и вече има задържан за

...
Бургаската полиция е действала светкавично и вече има задържан за
Коментари Харесай

Ето кой е жестокият убиец, който накълца Милен Лудия в Бургас

Бургаската полиция е работила стремително и към този момент има арестуван за жестокото ликвидиране в блок 55 на жк „ Славейков”, оповестява "Флагман ", базирайки се на чудесно осведомени източници.

След извършено следствие единствено за броени часове е издирен и закопчан млад бургазлия, който е обвинен за тежкото закононарушение. Това е 31-годишният Драгомир Вълев.

Според наши източници Вълев и Милен Радев, прочут в града в прякора Лудия, се събрали в жилището на 2-ия етаж на вход 9, когато след разгулен запой, се стигнало до гибелта на 37-годишния бургазлия.

Милен е убит по извънредно нечовечен метод. Той е бил намушкан над 30 пъти с нож, като прорезните рани са били по цялото му тяло. Трупът му е бил заключен в жилището сред 3 и 5 дни, до момента в който на 16 декември татко му не го намира на земята в хола, облян в засъхнала кръв и увит с родопско одеяло.

Когато татко му влиза в парцела, входната врата на жилището е била заключена, което значи, че Драгомир Вълев е имал ключ. След спора, който зародил сред него и Милен, довел до кървавата драма, Вълев го умъртвил с ножа си и умерено напуснал жилището, като заключил входната врата извън.

Лудия и Драгомир били положителни другари, постоянно се събирали дружно с други странни хора от маргинални общности из града, които били най-вече от компанията на Вълев. Обичайните приятели на Милен били изгубили връзка с него от известно време.

Не е ясно дали повода за гибелта му е единствено скандал, зародил се от изпития алкохол по време на купона или претекстовете му са подбудени от други проблеми посред им.

За Вълев се знае, че е някогашен пандизчия. Лежал е към 8 години за ликвидиране, жертвата още веднъж е била намушкана безмилостно с нож.

През 2011 година, още веднъж при започване на декември, осъжданият и за палежи на коли, наръга 54-годишния клошар Иван. Раненият бе открит на скамейка на кръстовището на улиците "Александровска " и "Апостол Карамитев ".

Драгомир нощувал в зарязан "Форд ", паркиран във вътрешен двор на кооперация на ул. "Сливница " №5 в Бургас.

В него е открит сгъваемия нож, с който той е намушкал Иван. Мотивът за убийството е подбуден от същата причина - двамата скитници пили огромно количество алкохол на площад Тройката. Вече пияни сред тях избухнал скандал. Драгомир почнал да сипе закани за ликвидиране, извадил ножа и го забил в региона на врата на пострадалия. После избягал и се скрил.

Досието на Драгомир е много дебело. През това лято още веднъж се беше показал, като измежду нощ наръга във врата 57-годишния охранител на Конната база в региона на блок Краставицата в Бургас.

Предстои да му бъде повдигнато обвиняване и евентуално прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за 31-годишния Драгомир Вълев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР