Бургаската певица Теди Русева-Tiara ще представи утре пред широка публика

...
Бургаската певица Теди Русева-Tiara ще представи утре пред широка публика
Коментари Харесай

Бургаската певица Теди Русева представя новата си песен утре

Бургаската певица Теди Русева-Tiara ще показа на следващия ден пред необятна аудитория своята нова ария „ Може би “.

Теди по обучение е актриса и е позната като асистентка на илюзиониста Зайн. От 2020 година прави авторска музика, като точно тогава – на 20 април се раждат текстът и мелодията на „ Може би “ , а тъкмо две години по-късно песента ще „ види бял свят “ .

Проектът е сбъднат с поддръжката на Фонд „ Култура “ по стратегия „ Творчески стипендии “, продуцент и създател на текста още веднъж е Теди, само че поверява композирането и аранжимента на Мартин Стоянов-Martist , а на китарата е друго познато на бургазлии лице – Жеко Жеков .

Теди Русева-Tiara

Видеото е снимано в Saw room – ескейп стая, в която Теди работи като game master , а в него си партнира с сътрудник от там – Захари Самсонов .

На 28 март Теди извърши песента предпремиерно на концерта си в столичния Fuzzy bar. Тази неделя следва тя да бъде изпята онлайн пред младежи, лишени от наставнически грижи .

Това ще е последната, закриваща вечер на плана на фондация „ Подарете книга “ „ Училище за работа “, учещ децата на трудови и обществени привички .

„ От септември съм доброволец в дом за деца, който посещаваме с фондацията. Сприятелихме се доста бързо и за мен е голяма наслада, че ме поканиха да направя дребен концерт точно пред тях. В една лимитирана среда, в която живеят те, е доста значимо да им се демонстрира изкуството, да се подтикват фантазиите им, тъй като измежду тях също има хора, които желаят да се занимават с музика и изобразяване.  Много съм щастлива, че имам шанса да им покажа нова българска музика в жанр, друг от този, на който са привикнали “ , споделя Теди.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР