Burgas24.bg В четвъртък около 21:45 часа в Районно управление - Поморие

...
Burgas24.bg
В четвъртък около 21:45 часа в Районно управление - Поморие
Коментари Харесай

Пиян украинец помля три автомобила в Поморие и избяга, нахвърли се на полицаи

 Burgas24.bg В четвъртък към 21:45 часа в Районно ръководство - Поморие е получено известие за пътен случай с материални вреди, при който са наранени три автомобила. Причинилият ПТП-то е лидер, напуснал местопроизшествието с лек автомобил " Фолксваген Пасат " с варненска регистрация. Автомобилът е открит паркиран на поморийската улица " Морска " №28 с забележими следи от пътния случай, като зад кормилото бил притежателят му – 35-годишен украински жител, живеещ на квартира в Поморие, дошъл в България на 02.08.т.г.

Украинецът е бил във очевидно нетрезво положение, държал се е нападателно и крещял обиди по отношение на проверяващите го служители на реда. По  време  на инспекцията 35-годишния мъж се заключил във фолксвагена, само че внезапно изпаднал в суматоха, почнал да удря по стъклата и да вика за помощ. Полицаите го извели от купето на автомобила, като счупили задното странично стъкло.

При продължение на инспекцията украинецът възобновил непристойните си дейности и обидите по отношение на чиновниците на реда, което наложило задържането му за период от 24 часа.

По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР