Burgas24.bg виж галерията Възложих на председателя на Агенция пътна инфраструктура Светослав

...
Burgas24.bg виж галерията
Възложих на председателя на Агенция пътна инфраструктура Светослав
Коментари Харесай

Борисов нареди да извадят Джи Пи Груп от проектите с държавно и европейско финансиране

Burgas24.bg виж галерията Възложих на ръководителя на Агенция пътна инфраструктура Светослав Глосов, спазвайки закона, да откри форми още през днешния ден “Джи Пи груп " да се извади от плановете с европейско и държавно финансиране. Това разгласи министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти в Асеновград и акцентира, че постоянно е държал на това компаниите да работят качествено и в период. " Всеки, който е обвинен и тече следствие - да се извади от състезанията и да си потвърди правотата и невинността “, уточни министър председателят. Борисов напомни, че в никакъв случай не е правил компромис с качеството.

" Помните, когато в Ямбол 19 км. подготвена автомагистрала " Тракия “ - по тази причина, че една непозната компания беше икономисала от асфалта и ги накарах да я асфалтират наново. За Ябланица - анулирах търг за над 100 млн. лв. и по-късно се получи по-евтина цена. Няма да дам да ми се петни името. Така, че до момента в който си защитят правотата - нямат работа да вземат участие в състезания “, безапелационен беше министър-председателят.  

Премиерът Борисов добави, че е упълномощил на АПИ с Института по пътища и мостове да наблюдават прецизно за качеството на пътната настилка. " Има компании за контрол и способени хора, които получават заплата за това, в случай че са го проспали - прокуратурата да ги упрекна и да ги вкара в пандиза “, сподели Борисов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР