Burgas24.bg виж галерията Във връзка с нанесените материални щети на златарско

...
Burgas24.bg виж галерията
Във връзка с нанесените материални щети на златарско
Коментари Харесай

Повторният оглед доказа: Нищо не е откраднато от златарското ателие

Burgas24.bg виж галерията Във връзка с нанесените материални вреди на златарско ателие, ситуирано на ул. "Фердинандова " № 38, осъществено към 03.30 ч. тази заран, от полицията осведомят, че е формирано досъдебно произвеждане по член 333 от Наказателен кодекс - заличаване или разваляне на имущество със забележителна стойност, посредством гърмеж.

Извършен е още един оглед, като още веднъж е установено, че в ателието няма навлизане и осъществена кражба. Счупени са стъклата, както на златарското ателие, по този начин и на близко разположените пицария, офис на компания за бързи заеми и предното стъкло на лек автомобил, паркиран в региона. Няма потърпевши хора.

По случая са назначени разнообразни експертизи, измежду които физико-химична, биологична и други, резултатите от които ще дадат изясненост за метода на осъществяване на действието и употребяваните средства. Иззети са записи от видеокамери, намиращи се в региона. Извършват се разпити на очевидци и живеещи наоколо жители.

Процесуално-следствените дейности на полицейските чиновници, ангажирани с случая не престават под директното управление на Окръжна прокуратура - Бургас.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР