Burgas24.bg виж галерията Оставиха в ареста бившия военен Светослав Каменов, предаде

...
Burgas24.bg виж галерията
Оставиха в ареста бившия военен Светослав Каменов, предаде
Коментари Харесай

Няма милост за убиеца на Десислава Стоянова от Карлово

Burgas24.bg виж галерията Оставиха в ареста някогашния боен Светослав Каменов, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Мярката е " задържане под стража ". Според магистратите има заплаха от укриване и осъществяване на ново закононарушение. Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано в тридневен период.

По данни на прокуратурата Каменов и Стоянова се скарали, тъй като Десислава му дала автомобила, с цел да се ремонтира, а той го дал за скрап. Изключен е полов претекст за осъществяване на убийството. Остава главната версия са неуредените финансови връзки поради автомобила на убитата.

Светослав е търсил подпомагане от негов родственик, който работи в Министерство на вътрешните работи, само че не е желал от него да прикрива закононарушението му. Извършителят Светослав Каменов призна пред управляващите, че е умъртвил Десислава, само че не е споделил какъв е претекстът за дейностите му.

Убиецът и жертвата са били другари, само че не са имали полова връзка. Той бива дисциплинарно уволнен през 2011 година, тъй като прави ПТП под въздействието на алкохол.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР