Burgas24.bg виж галерията Живко Стоев и Радослав Свирецов са победителите от

...
Burgas24.bg виж галерията
Живко Стоев и Радослав Свирецов са победителите от
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурса Моят Бургас е моята Европа

Burgas24.bg виж галерията Живко Стоев и Радослав Свирецов са спечелилите от четвъртото издание на фотоконкурса " Моят Бургас е моята Европа ". Голямата премия за тях е посещаване в Брюксел, където ще могат да се срещнат с работата на Европейския парламент, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Поощрителни награди за своите произведения получиха Людмила Букреева, Зоя Проданова, Димитър Пенчев, Тодор Тодоров, Камелия Димова и Фатме Али.

По време на награждаването регионалният ръководител на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев  отбеляза, че обичайният към този момент конкурс тази година е минал с рекорден брой  участници –над 90 и набира все по-голяма известност. Той не скри, че е останал впечатлен от изложените фотоси.

Евродепутатът Асим Адемов показа пред присъстващите, че постоянно е харесвал Бургас и е прочувствено обвързван с нашия град.  " Поздравявам всички участници, те са самобитни спечелили, само че постоянно има най-хубави и те ще пътуват до Брюксел по моя покана. Ще изложа някои от фрагментите на работното си място, с цел да могат хора от целия свят да видят хубостта на Бургас “, сподели Адемов.

Гостът на събитието зам.-кметът Лорис Мануелян окачестви състезанието като горделивост за Бургас и показа концепцията си за събирането фотосите във фотокнига.

" Моят Бургас е моята Европа " е проведен от клуб " България за младите “ към Политическа партия ГЕРБ-Бургас. Темата на фотоконкурса тази година бе " Вечното пристанище Бургас – врата на Европа към света ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР