Burgas24.bg виж галерията Измамник ми взе 850 лева, за да направи

...
Burgas24.bg виж галерията
Измамник ми взе 850 лева, за да направи
Коментари Харесай

Бургазлийка: Измамник ми взе 850 лева за детско обзавеждане и се покри! Има десетки ужилени

Burgas24.bg виж галерията Измамник ми взе 850 лв., с цел да направи детско обзавеждане. Вместо да извърши услугата, за която беше нает, той се покри. Не съм единствената, има десетки ужилени, само че досега никой не подхваща ограничения против него.

Това съобщи пред камерата на Burgas24.bg бургазлийката Иванка Шикова. Тя се свърза с нашата медия, с цел да опише в детайли за лъжливата скица, на която е станала жертва, надявайки се по този метод да защищити други хора, които биха се доверили на мошеника.

Иванка взема решение да наеме Красимир Атанасов след персонална рекомендация от собствен прочут. На 25-и ноември, предходната година му брои 850 лв. капаро.

" Не желаех да му давам такава огромна сума, само че той ме убеди, че тя е нужна за набирането на материалите. Остатъкът за неговия труд трябваше да му дам като завърши с детското обзавеждане. Дадох му парите и той се разписа, че получава съответната сума на хвърчаща записка, на която пишеше име и ЕГН. Уверението беше, че за 10 дни ще е подготвен. Периодът мина, а той спря да дава отговор на позвъняванията ми “, описа излъганата бургазлийка.

Вижте описа й в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР