Burgas24.bg виж галерията 59-годишният софиянец Владимир Колев, който е подсъдим за

...
Burgas24.bg виж галерията
59-годишният софиянец Владимир Колев, който е подсъдим за
Коментари Харесай

Сълзливите оправдания на Владимир не трогнаха съда! Пратиха го под домашен арест

Burgas24.bg виж галерията 59-годишният софиянец Владимир Колев, който е обвиняем за убийството на велосипедиста Евелин Дуков се опита да омилостиви съда с изказванието, че се грижи за болната си майка. Прокурор Румяна Славова обаче разруши тезата му, акцентирайки, че старата жена е настанена в приют, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Другият мотив на Колев, който бе пуснат тихомълком с мярка за неотклонение " подписка “, е, че работел. На въпроса какво работи обаче, мъжът стартира да пелтечи и се оказа, че не знае името на работодателя си.

" Всички знаем по какъв начин се работи в България... без трудов контракт и осигуровки “, опита се да го отбрани юристът му Радостин Пенев. Всичко това обаче, както и фактът, че столичанинът не е открит на адреса си за връчването на призовката бе задоволително за Бургаския областен съд да промени мярката му в " домакински арест “.

" Следващият Ценко Чоков! Него обаче всички го познават, а този – по какъв начин ще го опазят да не се разхожда на независимост “, възмутиха се опечалените близки на починалия Евелин.

Както съобщихме, през днешния ден се организира разпоредителното съвещание по делото против Владимир Колев. Подсъдимият продължава да твърди, че няма нищо общо с случая. Процесът започва на 9-и януари и ще се гледа по общия ред. Като частни обвинители бяха конституирани брачната половинка на Евелин Людмила Дукова, родителите му Добринка и Красимир Дукови, както и сестра му Даниела Анастасова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР