Burgas24.bg виж галерията Автомагистрала Тракия отесня. Това се дължи на хилядите

...
Burgas24.bg виж галерията
Автомагистрала Тракия отесня. Това се дължи на хилядите
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Автомагистрала Тракия отесня!

Burgas24.bg виж галерията " Автомагистрала " Тракия " отесня. Това се дължи на хилядите нови работни места, за които няма служащи. " С тези думи министър-председателят на България Бойко Борисов разказа стопанската система в страната ни по време на встъпителната си тирада на първия стопански конгрес в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . С тези думи той обрисува растежът на претовареност, която се предлага в новаторските технологии - IT, промишлеността, а не в областта на услугите. И изреди няколко числа: над 5.6% повече експорт, по-малко от 6% безработица; 10 % плосък налог и 20 % Данък добавена стойност. Тези данни са отлични за бизнеса по думите на премиера, поради което вложенията в страната нарастват.

Към момента външният дълг на страната е 25%. Премиерът даде обещание, че до края на годината той ще спадне до 24%. " Не се ръководи елементарно в този див популизъм, в който се намира света и България ", разяснява още министър-председателят.

По време на изявлението си Борисов подчера, че върви и градежът на интерконекторите. Дори другата седмица се чака да бъде пуснат интерконекторът с Турция. За интерконектора с Гърция пък сега течали търговете за тръбите, което означавало, че до края на годината може да се направи първа копка.

Първият " Икономически конгрес Пловдив "   се организира на 21 и 22 юни 2018 година в града под тепета. Негов уредник е  Симеон Цомокос – създател на самодейността, който е в бизнеса с интернационалните конференции от 45 години. Последното такова огромно събитие, което е правил е Делфийския стопански конгрес през март т. година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР