Burgas24.bg. В сегашната, издигната през 1935 година, в момента се

...
Burgas24.bg. В сегашната, издигната през 1935 година, в момента се
Коментари Харесай

Бургаските пожарникари са в очакване на новата си сграда, инцидентите намаляват

Burgas24.bg.

В сегашната, издигната през 1935 година, сега се обитават три структури - Регионалната дирекция, Първа и Втора работа. Това заяви на брифинг с публицисти шефът на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Бургас - комисар Васил Василев.

Комисар Василев не пропусна да означи още позитивни обстоятелства, свързани със сградния фонд на пожарникарите в района. Сред тях са санирането на пожарната в Поморие. Преди месец и половина стартира и строителството на постройката в Карнобат. " Колегите там не престават да са в унизителна ситуация  - постройката е от преди 1900 година ", сподели Василев. Той добави, че е почнали построяването на обучителен център във Върли бряг,  предопределен за образование в разнообразни възрастови групи - от деца до представители на общинска и държавна администрация.

Статистиката с пожарите от началото на годината до 11 септември е малко по-оптимистична, съпоставена със същия интервал на предходната година. Предпоставка за това са климатичните условия, само че комисар Василев е уверен, че жителите имат по-добра противопожарна просвета.

Още детайлности и целят брифинг може да видите в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР