Burgas24.bg.Шефът на здравната инспекция обаче бе служебно ангажиран и не

...
Burgas24.bg.Шефът на здравната инспекция обаче бе служебно ангажиран и не
Коментари Харесай

Волен контра на Валери Симеонов: Защо никой не закача братя Диневи?

Burgas24.bg .

Шефът на здравната ревизия обаче бе служебно зает и не бе в постройката. Да отговори на питанията на Сидеров пристигна шефът на дирекция Обществено здраве в РЗИ доктор Мариана Кофинова. Поради огромния размер въпроси и с цел да бъде всичко с уточненост Сидеров склони да чака отговор в писмен тип.  

Сидеров бе безапелационен, че има избрани заведения за които се следи зорко за нарушавания, други пък са съзнателно пропускани. РЗИ и Министерство на вътрешните работи бивали употребявани като шпицкоманди против избрани заведения, които са с непрекъснати инспекции. " Всеки ден идва полиция, с маски, тежко въоръжена като при терористична интервенция, ревизират клиентите – деца, младежи, девойки, които отиват да се забавляват. Проверяват се персонални карти и коли. Всичко това убива една част от туристическия бизнес. Други олигарси не биват пипани с пръст ", безапелационен е Сидеров, намеквайки за Свети Влас и Братя Диневи.  

Припомняме, че през вчерашния ден вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов  обяви, че паметният " Какао Бийч “ в Слънчев бряг и бар " Хедон “ край Созопол са затворени за неустановен интервал от време. Причината е, която Симеонов посочи е, че двете паметни заведения неведнъж са нарушавали издадените наставления на РЗИ.

Още вижте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР