Burgas24.bg. Прокурор Георги Ханджиев бе категоричен, че са налице са

...
Burgas24.bg. Прокурор Георги Ханджиев бе категоричен, че са налице са
Коментари Харесай

Владимир се покри! Не дойде в съда заради стара травма с брадва в главата!

Burgas24.bg .

Прокурор Георги Ханджиев бе безапелационен, че са налице са всички доказателства, че Владимир е карал автомобила и че той е предизвикал злополуката. По време на правосъдното съвещание стана ясно, че 59-годишният софиянец е бил осъждан за обири. Радостин Пенев е юристът
От назначените процесуално-следствени дейности и свидетелски показания се обяснява, че обвиненият е управлявал автомобила, с който е породена гибелта на Евелин. Приложената ДНК експертиза потвърждава, че натривка на външната част на автомобила съответствува с неговия ДНК профил. Дадени са и показания от свидетел.

Според прокуратурата бягството на Владимир от злополуката приказва за това, че има заплаха обвиненият да се укрие и да извърши ново закононарушение.

Към момента на софиянецът е бил с 2,7 промила алкохол в кръвта. Все още не е повдигнато обвиняване за това, че е бил пийнал, това ще преквалифицира обвиняването в по-тежко.

Защитникът на Владимир Радостин Пенев уточни, че не били на разположение догатки, че 59-годишният мъж е създател на закононарушението. Според юристът очевидците не били видели него, а в този момент щели да го познаят, тъй като го видели по медиите и разпознаването било опорочено. Като аргумент да се прибере вкъщи още веднъж бе бележит фактът, че Владимир гледал майка си, която била болна и с деменция. Той имал едвам 2 нарушавания на пътя - хващан е без гражданска отговорност, глобяван е и за погрешно паркиране през 37-годишния си стаж зад кормилото.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР