>Burgas24.bg припомня, че инцидентът стана миналия вторник в Несебър зад

...
>Burgas24.bg припомня, че инцидентът стана миналия вторник в Несебър зад
Коментари Харесай

Георги и Илийчо, пребили служители на приюта за кучета в Несебър, остават в ареста

>
Burgas24.bg напомня, че случаят стана предишния вторник в Несебър зад магазин " Жанет ". Двамата нанесли неоснователно побой - удряли с крайник, ръце и дървен сап с железен накрайник в региона на главата Христо Р. Битият мъж е служащ в Общински подслон за безстопанствени кучета в отдел " Екология " при община Несебър. На Христо му била породени лека лесна щета, изразяваща се в контузна рана на лицето, водеща до краткотрайно разстройство на здравето.

Двамата биячи са упрекнати и за това, че в изискванията на действителна цялост с горепосоченото действие, на същото място и по същото време, по хулигански подбуди, нанесли неоснователно побой чрез нанесени голям брой ритници, юмруци и дървен сап в региона на тялото (гръдния кош) и низък ляв крак (лява подколеница) на Дойчо В. - също служащ в Общински подслон за безстопанствени кучета. Мъжът е с две междинни телесни повреди, изразяващи се в фрактура на ребра и фрактура на левия крайник.

По отношение на Илийчо М. са налице разнообразни правни квалификации на действията, защото той е малолетен.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Георги и Илийчо са направили закононарушението, за което са упрекнати. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че те могат да извършат ново закононарушение или да се укрият.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинените.

Определението на Районен съд -Несебър може да бъде обжалвано пред Окръжен съд -Бургас
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР