Burgas24.bg.Празникът бе уважен от областния управител на Бургас Вълчо Чолаков,

...
Burgas24.bg.Празникът бе уважен от областния управител на Бургас Вълчо Чолаков,
Коментари Харесай

Работата в МВР е ежедневно предизвикателство! Ето как бургаските служители отбелязаха професионалния си празник!

Burgas24.bg.

Празникът бе почетен от регионалния шеф на Бургас Вълчо Чолаков, зам. кмета на Бургас Руска Бояджиева, ръководителя на Апелативна прокуратура Любомир Петров и доста други.

За никого не е загадка, че бургаските структури на Министерство на вътрешните работи, Пожарна и сигурност и отбрана на популацията, Жандармерията, Гранична полиция, ОДМВР са измежду най-натоварените в народен мащаб. Ежедневната им работа изисква голям труд, неизменност и професионализъм. Защитата на правата и сигурността на жителите е голяма чест, само че и непрекъсната инспекция за нашата морална, професионална и физическа  подготовка ", сподели още ст. Комисар Калоянов.

Официалната част завърши с минута безмълвие в памет на починалите чиновници на Министерство на вътрешните работи и полагане на венци и цветя.

В 17:30 часа на Морска гара – Бургас е ще се организира обзор на техниката, оборудването и въоръжението на чиновници от полицейските структури, бургаската жандармерия, чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и " Гранична полиция “.

Как мина тържествената церемония по отбелязване на 139-ата годишнина от основаване на Министерство на вътрешните работи - вижте в нашето видео!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР