Burgas24.bg. Плаж Атанасовска коса 2 е безстопанствен. Единственият ангажимент на

...
Burgas24.bg. Плаж Атанасовска коса 2 е безстопанствен. Единственият ангажимент на
Коментари Харесай

Ще вкарват ли нудистите в кошари и ще има ли моркови и праскови на плажовете в Бургас?

Burgas24.bg .

" " Плаж Атанасовска коса 2 " е изоставен. Единственият ангажимент на Община Бургас е да го почиства, а на Областна администрация - да го обезопаси, по този начин както е по Закона за Черноморското крайбрежие. Предлагам три разновидността – да желаяме от страната да го стопанисваме безплатно. Другият вид е в Бюджет 2019 да се отделят 40 хиляди лева и да се играе по процедурата. След като Бургас стане собственик на плажа би могло да се обособи зона за нудисти ", отбрани докладната бележка общинският консултант и ръководител на Комисията по туризъм Живко Табаков, който е и неин вносител.

Табаков уточни, че Бургас би трябвало да се развива на север. На неоханяемата през днешния ден линия ще има улеснения - водно избавяне, обезпаразитяване, разчистване, тоалетни, здравно обслужване. " Бихме могли да обособим и нудистки плаж, което ще направи Бургас неповторим, тъй като няма да има различен формален подобен у нас ", показа концепцията си Табаков.

Освен това от години тече спор да бъдат неразрешени моникините, както и нудизма на плажовете в града. Взимане на решението да има избрана зона за събиращите слънчеви лъчи чисто голи на плажа, ще изпревари възможната възбрана.

" Да ги оставим да се разхождат по моркови и праскови ли? За дибидюса съм срещу! ", изригна по време на разискването на докладната общинският консултант Ангел Божидаров, който даже си призна, че като младеж е надзъртал през дупките на оградата на Евиния плаж.

Зам. – ръководителят на комисията по туризъм Пеньо Мечков бе на мнение, че множеството голи на плажа вървят там, с цел да ги гледат другите голи. " Тия девойки, които са по монокини не си ли демонстрират ц**ите, с цел да им ги видят? ", изригна той и бе безапелационен, че няма по какъв начин нудистите да бъдат " вкарани в кошарата ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР