Burgas24.bg. Над сто души, сред които много родители с деца

...
Burgas24.bg. Над сто души, сред които много родители с деца
Коментари Харесай

Тонке, в Бургас маймуни няма! Десетки поискаха главата на шефката на РИОСВ

Burgas24.bg. Над 100 души, измежду които доста родители с деца поддържаха следващия митинг против мръсния въздух. Те се събраха въоръжени с плакати, балони и противогази, с цел да кажат изрично едно – " желаеме оставката на Тонка Атанасова "!

Това е вторият митинг в рамките единствено на два месеца и идва директно след срещата, инициирана от кмета Димитър Николов. Любопитното е, че допреди сбирката в Регионална инспекция за опазване на околната среда, протестиращите афишираха единствено едно просто искане – да дишат чист въздух. Днес бургазлии загърбиха дипломацията и настояха за същински дейности и промени, започващи с оставката на шефа на Регионална инспекция за опазване на околната среда. Настояването им бе предизвикано от последното изказване на Атанасова, че проблем явно има, само че институциите са безсилни да открият причинителя.

Протестът мина в алегорично шествие до площад " Тройката " и назад до постройката на община Бургас, като от самото начало бургазлии скандираха " Оставка ". Какво описаха протестиращите пред камерата на Burgas24.bg – очаквайте уголемен видеорепортаж!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР