Бургас завря, след като потресена майка разпространи в социалните мрежи

...
Бургас завря, след като потресена майка разпространи в социалните мрежи
Коментари Харесай

Бургас завря заради 30-годишния Тодор! Мастурбирал на детска площадка

Бургас завря, откакто потресена майка популяризира в обществените мрежи фотографията на млад мъж, който по думите й мастурбирал детска площадка. Полицията намери и задържа съмнителния вид. Това е 30-годишният Тодор Вълев от Враца, който живее в жк „ Меден рудник “, написа " Флагман ".

Стана ясно още, че Тодор има жилище в относително нова 6-етажна постройка с 3 входа. Съседи настояват, че бил чудноват човек, нападателен, нахален и рядко комуникирали с него. Тодор непрекъснато мрънкал, че извън имало деца, а в това време, съгласно изказванията на бургаски майки отивал на детските площадки, с цел да прави извратени неща.



Буквално на 20 метра от входа, където той живее, има дневна детска занималня. От там обаче обясниха, че не го били виждали.

„ Човекът е от Враца, не живее тук от няколко години. От много време автомобилът му е изоставен пред входа. Доколкото знам се занимава със събиране на заеми, само че нямам други наблюдения над него “, сподели съседка на Тодор, която е потресена от новината, че 30-годишният мъж е задържан за мастурбация на детска площадка.


От надалеч си проличава, че тази кола не е карана с години. Задната лява гума е спукана - съзнателно или не, а по ламарините на колата се е натрупал стабилен пласт с прахуляк. Съседи на Тодор настояват, че това е неговият автомобил

„ Виждам го всяка заран към 6 ч. – тогава се прибира. Не го знам какво работи, само че непрекъснато се появява с някакви девойки, които води у тях на 5-ия етаж. Красиви девойки – манекенки “, описа различен негов комшия, който дефинира методът на живот на Тодор като " бохемски ".


Бл. 601 в бургаския жк " Меден рудник "

Други живущи в 6-етажното блокче пък разкриха още странни детайлности за всекидневието на Тодор, който сега се намира в ареста. Често го чували да си пее на всеослушание „ странни, като че ли отшелнически песни “.

Дали задържането му ще бъде удължено с прокурорско разпореждане до 72 часа, зависи единствено от мамите на Бургас, станали директни очевидци на грозната преживелица.

В момента обвиняването на 30-годишния врачанин се опира само върху фотография, оповестена в обществените мрежи и изказванията на дамата, която я разгласява. Други дами също изрекоха своите съмнения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР