Бургас. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и главният секретар

...
Бургас. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и главният секретар
Коментари Харесай

Зам.-министър Стефан Балабанов: Заедно работим за един по-спокоен свят на нашите граждани

Бургас. Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов взеха присъединяване във възпоменателната гала за удостояване на паметта на починалите при атентата в Сарафово израелски туристи и български водач. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
„ След тази дата преди шест години, терористичният акт в Сарафово прекатурна тактиката ни за национална сигурност и за битка против тероризма, напомни заместител –министърът. Водени от позицията, че битката с тероризма е общо дело, че лицето на терора няма граници, цвят и благосклонност, българските служби реализираха и задълбочиха професионалните връзки със службите в Израел в името на това хората да живеят в един по-спокоен свят. Зам.-министър Стефан Балабанов благодари на посланика на Израел Н. Пр. Ирит Лилиан за приноса й в реализирането на тези общи старания. Той изрази убеденост, че рано или късно причинителите на това нечовешко действие, ще получат своето отмъщение. Стефан Балабанов изрече своите откровени съболезнования към околните на починалите и сервира венец от името на управлението на Министерство на вътрешните работи.
На церемонията участваха представители на Министерството на външните работи, шефът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов, регионалният шеф на Бургас, представители на локалната власт.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР