Бургас. Зам.-кметът на Бургас с ресор финанси, бюджет и икономика

...
Бургас. Зам.-кметът на Бургас с ресор финанси, бюджет и икономика
Коментари Харесай

Бургас: Зам.-кметът Красимир Стойчев прие офицери от военноморско учение „Бриз 2018″

Бургас. Зам.-кметът на Бургас с сектор финанси, бюджет и стопанска система Красимир Стойчев одобри военноморски офицери – участници в учението на Военноморските сили на Република България с интернационално присъединяване „ Бриз 2018 “. Учението се организира от 13 до 22 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Общо в учението се включват 11 страни с 25 бойни и спомагателни кораби и катери, 1 подводница, 4 самолета, 5 вертолета и 2340 военнослужещи от военноморските сили на България, Белгия, Гърция, Германия, Италия, Полша, Румъния, Съединени американски щати, Турция, Франция, Холандия, Втората непрекъснатата група кораби на НАТО и Втората непрекъснатата група противоминни кораби на НАТО от силите за отговор на Алианса, както и 124 души от 20 държавни организации, институции и ведомства от 4 министерства, локални органи на ръководство, неправителствени и частни организации.
Щабът за надзор на учението ще се развърне в Пункт за базиране Бургас на Флотилия бойни и спомагателни кораби.
Красимир Стойчев срещна висшите морски офицери с опциите за туризъм, културните обичаи, археологическите разкопки и плановете на Бургас. Военните офицери останаха мощно впечатлени от развиването и положителните вероятности, които дава града – за туризъм, бизнес и логистика.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус - " Военни вести ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР