Бургас. Забавна игра, демонстриране на добра логическа мисъл и възможност

...
Бургас. Забавна игра, демонстриране на добра логическа мисъл и възможност
Коментари Харесай

Световноизвестният математик доктор Вен Хсиен Сун ще учи граждани на Бургас да решават логически задачи чрез пъзели

Бургас. Забавна игра, демонстриране на добра логическа мисъл и опция за продобиване на премия. С това предизвикателство идва едно ексцентрично надпреварата по разпореждане на пъзели, което ще се организира на 28 септември от 11.00 часа на Експоцентър „ Флора “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Негови уредници са световноизвестният математик лекар Вен Хсиен Сун - ръководител на Изпълнителния комитет на Международното математическо съревнование, и Община Бургас. Доктор Сун ще разкрие пред бургазлии някои от тънкостите при решаването на сходни логичен задания. Мотото на надпреварата е „ Предизвикателство за дребни и огромни “, което недвусмислено демонстрира, че възрастови бариери за участниците няма.
Шест типа логичен пъзели ще бъдат предоставени на състезателите. Те са формирани от геометрични детайли, които би трябвало да бъдат подредени в обща фигура. Решаването на сходни задания оказват помощ извънредно доста за развиването на логическото мислене, споделя лекар Сун. Днес този развой от ден на ден отстъпва пред актуалните технологии, които използваме при калкулации, планиране и други сходни действия, прибавя математикът.
За присъединяване в надпреварата не е нужно авансово записване. Тези състезатели, които се оправят най-добре с поставените задача, ще получат награди. Състезанието е добра опция, в случай че към момента не сте фенове на логическите игри, да откриете една нова опция за развлечение в свободното време.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР