Бургас. За първи път тази година на фестивала показваме международна

...
Бургас. За първи път тази година на фестивала показваме международна
Коментари Харесай

Емил Ованесов, Международен филмов фестивал – Бургас: За първи път тази година на фестивала показваме международна селекция от пълнометражни и късометражни филми

Бургас. За първи път тази година на фестивала демонстрираме интернационална селекция от пълнометражни и късометражни филми. Това сподели пред публицисти фестивалният шеф Емил Ованесов по време на конференция във връзка 4-тото издание на Международен кино фестивал – Бургас (BIFF), съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Концепцията на фестивала е да показва най-вече дебютни филми и млади режисьори и създатели. Както постоянно имаме интернационално жури “, добави Емил Ованесов.
По думите на артистичния шеф Антония Цинова един от членовете на интернационалното жури тази година е продуцентът, режисьор и фотограф Ирена Даскалова известна с филми като „ Кои са тези майки? “.
Емил Ованесов съобщи, че най-после на фестивала ще бъде награден най-хубавият филм. „ Всичко това нямаше да бъде допустимо без поддръжката на Община Бургас и съм признателен, че те съумяха да видят бъдеще в нас. Много е значимо да се каже, че качествени събития се случват и отвън столицата и работим за децентрализация в културната политика и считам, че всички ще се убедят, че събитието, което вършим тук има качества “, разясни Ованесов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР