Бургас за първи път ще се присъедини към всички градове

...
Бургас за първи път ще се присъедини към всички градове
Коментари Харесай

Бургас чества световния ден на мира със семинар по медитация

Бургас за първи път ще се причисли към всички градове и страни в международен мащаб, които празнуват Деня на мира - 21 септември, като означи значимата дата със семинар на учителя по майндфулнес и медитация Яна Янева, оповестяват от община Бургас.

Събитието ще се организира на 21 септември от 18:00 часа в зала " Петя Дубарова " в Културен център " Морско казино ".

Практиката на 21 септември е подобаваща както за огромни, по този начин и за дребни, и за хора от всевъзможни професионални сфери и религиозни възгледи. Участието е гратис, само че има.

Яна Янева e сертифициран преподавател по майндфулнес и медитация. Тя стартира духовния си път с кундалини йога, а от края на 2011 година се концентрира основно върху практиките по медитация и осъзнатост. Обучава се годишно в Тайланд и е наставник на разнообразни интернационалните стратегии и съветник към World Peace Initiative.

Яна преподава интензивно през последните 4 години като провежда разнообразни образования и уъркшопи в България и чужбина. Тя споделя, че медитацията трансформира живота й и това я кара да задълбочи практиката си, с цел да може да съобщи нататък знанието.

21 септември е Световният ден на мира. Денят е избран още през 1981 година, а две десетилетия по-късно е признат от Организация на обединените нации като ден на ненасилието.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР