Бургас. За десета поредна година в града ще се проведе

...
Бургас. За десета поредна година в града ще се проведе
Коментари Харесай

Бургас: За десета поредна година в града ще се проведе фестивалът Sun Tribe Open Air

Бургас. За десета поредна година в града ще се организира фестивалът Sun Tribe Open Air. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Той ще се организира на 26 и 27 юли на територията на парк " Росенец ", на поляната в непосредствена непосредственост до хижа " Странджа ". Мястото е определено съгласно една от главните цели на плана, а точно свободният достъп.
Sun Tribe Open Air е неповторимо за района събитие, което събира актьори и аудитория от цялата страна и съчетава музика, изкуство и спорт навън. Целта на фестивала е да развива различната музикална сцена в района, като съчетава богата двудневна музикална стратегия с реализатори от цялата страна, спорт, облагородяване на пространството и разнообразни артистични съоръжения. Входът за фестивала е изцяло безвъзмезден.
Концепцията на фестивала включва две тематични вечери, които са стилово избрани. Първата вечер е отдадена на различни музикални групи, които извършват своята музика онлайн. Втората вечер е напълно под знака на електронната музика, в която вземат присъединяване диджеи от цялата страна и чужбина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР