Бургас. Вечният хит на ФСБ След 10 години“ е песента,

...
Бургас. Вечният хит на ФСБ След 10 години“ е песента,
Коментари Харесай

Бургас: С песента „След 10 години“ ще завърши третото издание на китарния фестивал Burgas Jam

Бургас. Вечният шлагер на ФСБ „ След 10 години “ е песента, с която ще приключи третото издание на китарния фестивал Burgas Jam. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Burgas Jam има традиция в изсвирването на финалното парче да вземат участие допустимо максимален брой китаристи. Затова и тази година всеки, който носи със себе си подобен музикален инструмент, ще влезе във фестивалната зона без билет и се надяваме да се включи от мястото си в осъществяването на „ След 10 години “. Остават броени дни до фестивалната вечер, която тази година ще е на 27 юли с начало в 19.00 часа. На сцената ще се качат ФСБ с неповторимия си театър „ 40 години ФСБ “ и ще показват всичко най-хубаво от тяхното творчество. Това ще са два астрономически часа, в които групата ще извърши десетки песни, обичани на няколко генерации. Заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, на сцената ще бъдат петима млади музиканти, подвластни на магията ФСБ. Това са Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия.
Преди ФСБ публиката ще се наслаждения на осъществяванията на международния дипломат на фламенко музиката Луис Гало и неговата група Los Caminos De La Guitarra, както и на соло изявите на няколко надарени и бързоръки български китаристи – Николай Карагеоргиев, Атанас Недев, Борис Николов, Ангел Демирев, Ивайло Христов и други.
Все още се оферират промо билети за Burgas Jam с цена 14 лева Билети на постоянната цена от 18 лева се продават на касите в Експоцентър „ Флора “, Опера, Туристически информативен център, лятната каса до Часовника. От тях ще има и на входа на фестивалната зона на 27 юли.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР