Бургас. Възможностите за сътрудничество между новооткрития медицински факултет в Бургас

...
Бургас. Възможностите за сътрудничество между новооткрития медицински факултет в Бургас
Коментари Харесай

Бургас: Кметът Димитър Николов обсъди с посланика на Израел Н. Пр. Ирит Лилиан възможностите за сътрудничество между медицинския факултет в града и университети от Израел

Бургас. Възможностите за съдействие сред новооткрития медицински факултет в Бургас и медицински университети от Израел, разясниха през днешния ден кметът Димитър Николов и посланикът на Израел у нас Н. Пр. Ирит Лилиан. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . „ Идеята е посредством това партньорство да се обменя опит и да се вкарват нововъведения, извънредно значими за тази област, както и да се подтиква надграждането на професионалните пълномощия, научните достижения, и опциите за академичното израстване “, съобщи по време на срещата кметът Николов. Според него по този метод, факултетът за малко време ще построи престиж и ще притегли огромни експерти в областта на опазването на здравето. „ Със сигурност всичко това ще увеличи качеството на здравните услуги в района “, сподели кметът Николов.
По време на срещата бяха коментирани и умни решения за градска среда, които биха облекчили замърсяванията и трафика. „ Много израелски компании са международни водачи в тези области “, изясни дипломат Лилиан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР