Бургас. В разгара на лятото бургаската пивоварна Металхед“ организира със

...
Бургас. В разгара на лятото бургаската пивоварна Металхед“ организира със
Коментари Харесай

Бургас: Фестивал на крафт бирата ще се проведе в града на 3 и 4 август

Бургас. В разгара на лятото бургаската пивоварна „ Металхед “ провежда със съдействието на Община Бургас дебютното издание на фестивал за всички почитатели на крафт бирата. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Metalhead Beer Festival ще се организира на 3 и 4 август в парк „ Минерални бани “. Участие в него към този момент са удостоверили 10 от най-известните крафт пивоварни в България. Очаква се да се причислят и още производители.
Събитието ще бъде огромно и изпълнено с приятни страсти. Локацията е доста предразполагаща за това. Под дебелата сянка в парк „ Минерални бани “ ще е ветровито и лятната горещина няма да се усеща мощно. Мястото е благоустроено през последните години от Общината, обществено, харесвано и посещавано. Дотам се стига и с автомобил, и с градски превоз. Организаторите ще предложат вкусна храна, обичайни и нетрадиционни мезета за бирата, съобразени с претенциозния август. За ценителите на живата музика ще бъдат поканени млади рок реализатори и поп запалянковци, които ще вдигнат купона на макс. В съпровождащата стратегия на Metalhead Beer Festival ще има стрийт спортове – скейтбординг, каране на кънки и други занимания.
Главните уредници на събитието са двамата вложители на новата крафт пивоварна за ценители Ганчо Кожухаров и Митко Митев. Самата индустриална база се намира точно в парк „ Минерални бани “. До момента „ Металхед “ са основали и оферират на пазара седем типа бира с неповторим усет. Продуктите им носят имената на знакови песни от паметни метъл банди – Your girlfriend’s girlfriend, Lickitup, Space Lord, Hop Suey, Metalingus, Sweet stout of mine, Headbangers boil.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР