Бургас. В Европейската седмица на мобилността първият за страната ни

...
Бургас. В Европейската седмица на мобилността първият за страната ни
Коментари Харесай

Бургас: Бегаческият фестивал „Бургас Рън“ ще се проведе в града на 22 септември

Бургас. В Европейската седмица на подвижността първият за страната ни бегачески фестивал „ Бургас Рън “ още веднъж ще показа посредством редица интензивности придвижването в другите му проявления и форми. Това оповестиха от Община Бургас . На 22 септември зоната към Пантеона в Бургас ще се трансформира в притегателна точка за всички, които желаят да научат малко повече за различното предугаждане посредством открити тренировки, форумна част с лекции и разнородни интензивности. Любителите на уличното изкуство, на йога, скейт, ролери и брейк танците също ще открият своето място на събитието.
В програмата на „ Бургас Рън “ още веднъж ще участва тематичното детско тичане, както и 5-километрова отдалеченост. В рамките на една обиколка искащите ще могат да прегледат някои от най-емблематичните места в града, като бягането започва от Пантеона и минава през пл. „ Св. св. Кирил и Методий “, жо гарата, Морското казино, Експо център „ Флора “ и още веднъж приключва на Пантеона.
Тази година входът за събитието още веднъж е свободен. „ Бургас Рън “ се реализира посредством и с поддръжката на Община Бургас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР