Бургас. В Бургас лятото започва още от началото на май!

...
Бургас. В Бургас лятото започва още от началото на май!
Коментари Харесай

С Дни на цветята започват тематичните уикенди в Бургас от 6 до 9 май

Бургас. В Бургас лятото стартира още от началото на май! В интервала от 6-ти до 9-ти май ще се организира първият от тематичните уикенди на Лято 2021 – Дните на цветята, когато Бургас ще посрещне всички с разноцветност, цветя и положителна страст. Това оповестиха от Община Бургас . Основен акцент ще бъде обичайна за града ни Национална галерия на цветя „ Флора Бургас ”. Зелени статуи, флорални фотокътчета и цветно пространство за отдих измежду изненадите на тазгодишното издание на събитието. На намерено ще се показват компании и производители от цялата страна.

Природната и цветна тема на дните ще бъде пренесена и в Природонаучната експозиция на Регионалния исторически музей. Там ще се показа специфична сказка за растителните типове в Морската градина на Бургас. От съдружие „ Зелена Странджа “ ще чакат феновете на красивата природа и пъстрите цветове в небето в квартал Банево, където ще се организира Фестивал на хвърчилата.

Бургазлии и гостите на града могат да чакат разнородни концерти и атрактивни спортни надпревари. На открита сцена „ Охлюва “ ще можете да видите георгьовденски привет с присъединяване на ПФА „ Странджа “ и концерт на Бургаския духов оркестър. В рамките на Дни на цветята ще се проведат Международната ветроходна регата – Бургаска ветроходна седмица и Традиционния шампионат по автомобилизъм „ Писта Бургас 2021 “.

Цялата стратегия -
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР